Πραγματοποιήθηκε η Φιλανθρωπική Εκδήλωση του Δήμου Πετρούπολης «Κολυμπάμε για καλό σκοπό», στο πλαίσιο των Αθλητικών Εκδηλώσεων «Άνοιξη - Καλοκαίρι 2022»

Πραγματοποιήθηκε η Φιλανθρωπική Εκδήλωση του Δήμου Πετρούπολης «Κολυμπάμε για καλό σκοπό», στο πλαίσιο των Αθλητικών Εκδηλώσεων «Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022»

Την Κυριακή 10 Ιουλίου 2022 το Τμήμα Αθλητισμού της Διεύθυνσης Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Πετρούπολης διοργάνωσε την εκδήλωση «Κολυμπάμε για καλό σκοπό», η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, πλήθος κόσμου είχαν την ευκαιρία να αθληθούν στον ευχάριστο και φιλόξενο χώρο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, ενώ ταυτόχρονα προσέφεραν τρόφιμα ενισχύοντας το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πετρούπολης.
Την ξεχωριστή αυτή εκδήλωση τίμησαν οι Κολυμβητικοί Σύλλογοι Πετρούπολης: Γ.Σ. Πετρούπολης, Αίολος & Ολυμπιάδα, καθώς και ο Γ.Σ. Περιστερίου. Σε όλους τους μικρούς και μεγάλους αθλητές απονεμήθηκαν μετάλλια για τη σημαντική προσφορά τους με τρόφιμα μακράς διάρκειας για τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.
Το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλης Φιλίππου, οι Αντιδήμαρχοι: Στέλιος Χρυσικός, Θοδωρής Λάππας, Νίκος Κακαβάς & Παναγιώτης Κάκαλης, καθώς και ο Δημοτικός Σύμβουλος Μανώλης Ραγκούσης.
Ευχαριστούμε όλους τους δημότες της Πετρούπολης που με τη συμμετοχή και την προσφορά τους έδειξαν ότι στέκονται δίπλα σε οικογένειες που ταλανίζονται από την οικονομική κρίση.
Τέλος, ευχαριστούμε τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου μας για την ασφαλή μεταφορά των τροφίμων.