Οι ομάδες Β' & Γ' του τμήματος Θεάτρου παρουσιάζουν το έργο, «Ο παπουτσής και τα ξωτικά»

Ο Δήμος Πετρούπολης σας προσκαλεί, το Σάββατο 30 Μαΐου και την Κυριακή 14 Ιουνίου, στις 18:30 & στις 20:30 στο Πνευματικό Κέντρο (Μπουμπουλίνας 59 & Αθ. Διάκου), στις παραστάσεις, «Ο παπουτσής και τα ξωτικά», από τις ομάδες παιδιών Β’ & Γ’ Δημοτικού του τμήματος Θεάτρου.

Είναι μια ελεύθερη διασκευή από τη δασκάλα θεάτρου, Ηλέκτρα Γεννατά, του παραμυθιού των αδελφών Γκριμ, «Ο παπουτσής και οι καλικάντζαροι».

Παρουσιάζει την ιστορία ενός τσαγκάρη του οποίου οι δουλειές πήγαιναν καλά, μέχρι που ήρθε στην πόλη ένας πλανόδιος πωλητής παπουτσιών και του πήρε όλη την πελατεία.

Για καλή τύχη του τσαγκάρη, εμφανίστηκαν κάποια ξωτικά που αποφάσισαν να τον βοηθήσουν να κερδίσει πάλι τους πελάτες του, για να τιμωρήσουν τον κακό πωλητή που τα είχε στην δούλεψή του και τα εκμεταλλευόταν.

Θα βάλουν όλη την τέχνη και τη μαεστρία τους και θα καταφέρουν το τσαγκαράδικο να γεμίσει με κόσμο και όλοι μαζί ενωμένοι θα διώξουν τον πονηρό πωλητή.

Η ιστορία αναδεικνύει την αξία της συνεργασίας, της καλοσύνης και της αλληλεγγύης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.