Ο Δήμος Πετρούπολης εξέδωσε το δικό του Ημερολόγιο «Για καλό σκοπό» το οποίο θα διανέμεται ΔΩΡΕΑΝ στους κατοίκους της πόλης
Για πρώτη χρονιά ο Δήμος Πετρούπολης εξέδωσε το δικό του ημερολόγιο «Για καλό σκοπό» το οποίο και θα διανέμεται δωρεάν στους κατοίκους της πόλης.
Το Γραφείο Τύπου του Δήμου Πετρούπολης & το Τμήμα Φωτογραφίας του Δήμου, ένωσαν τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία ενός ημερολογίου «Για καλό σκοπό» με στόχο τη δωρεάν διάθεσή του στους κατοίκους της πόλης, αλλά ταυτόχρονα και την ενίσχυση των Κοινωνικών Δομών του Δήμου.
Πολύτιμος αρωγός και υποστηρικτής αυτής της προσπάθειας στάθηκε η εταιρεία Mediterranean Enterprises, η οποία ανέλαβε τον σχεδιασμό και την εκτύπωση του ημερολογίου χωρίς κανένα απολύτως κόστος.

Απώτερος σκοπός αυτής της πρωτοβουλίας είναι να ανατροφοδοτήσει σε όλους μας, το αίσθημα της κοινωνικής ευαισθησίας, της προσφοράς, της αλληλοβοήθειας και της αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας.

Το επιτοίχιο ημερολόγιο του νέου έτους 2022 με τίτλο «Αντανακλάσεις», περιλαμβάνει 12 εικόνες με την ξεχωριστή ματιά των μαθητών του Τμήματος Φωτογραφίας του Δήμου Πετρούπολης, πάνω σε ένα θέμα που υπάρχει παντού γύρω μας, ακόμα και στο εσωτερικό των σπιτιών μας.
Το Ημερολόγιο 2022 θα διανέμεται ΔΩΡΕΑΝ στον χώρο υποδοχής του Κέντρου Κοινότητας και των Κοινωνικών Δομών του Δήμου (επί των οδών Αθανασίου Διάκου 88Α & Αγίου Δημητρίου) τις καθημερινές (Δευτέρα-Παρασκευή) από τις 09:00 έως τις 13:00, μέχρι την εξάντληση των αποθεμάτων.
Θα χαρούμε πολύ να γίνετε και εσείς αρωγοί στην προσπάθειά μας, προσφέροντας προαιρετικά μια τσάντα με τρόφιμα μακράς διάρκειας ή υγειονομικό υλικό για την ενίσχυση των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Πετρούπολης.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09:00-17:00 στη γραμματεία του Κέντρου Κοινότητας στο τηλέφωνο 2105065885.

Επισημαίνεται ότι θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την ασφαλή διεξαγωγή της δράσης, σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με τίτλο «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID 19 και της ανάγκης περιορισμού διάδοσής του».
Ο Δήμος Πετρούπολης εξέδωσε το δικό του Ημερολόγιο «Για καλό σκοπό» το οποίο θα διανέμεται ΔΩΡΕΑΝ στους κατοίκους της πόλης