Μαζεύουμε σχολικά γιατί… ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!

Μαζεύουμε σχολικά γιατί… ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!

Ο Δήμος Πετρούπολης συμμετέχει στην εκστρατεία «Μαζεύουμε σχολικά γιατί… ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!» του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και διοργανώνει δράση συγκέντρωσης σχολικών ειδών (τσάντες, κασετίνες, μολύβια, τετράδια, στυλό, μαρκαδόρους, χάρακες, ξυλομπογιές, μπλοκ ζωγραφικής) και ό,τι άλλο μπορεί να χρειαστούν οι μαθητές με την έναρξη της σχολικής χρονιάς.
Τα σχολικά είδη θα συγκεντρωθούν και θα προσφερθούν στα παιδιά των ωφελούμενων της Δομής του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Πετρούπολης και θα πρέπει να είναι καινούρια, ή μεταχειρισμένα, σε άριστη κατάσταση, έτοιμα να χρησιμοποιηθούν.
Η Δράση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 10:00 – 18:00 στον χώρο υποδοχής του Κέντρου Κοινότητας και των Κοινωνικών Δομών του Δήμου (επί των οδών Αθανασίου Διάκου 88Α & Αγίου Δημητρίου), λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα για την ασφαλή διεξαγωγή της.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09:00 – 17:00 στη Γραμματεία του Κέντρου Κοινότητας στο τηλέφωνο: 210-5065885.

 

 

Μαζεύουμε σχολικά γιατί… ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!