ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΔΥΟ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ “ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019”

ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΔΥΟ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ “ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019”

Ο βροχερός καιρός δεν στάθηκε εμπόδιο για την επιτυχή ολοκλήρωση των δύο αγώνων, που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Απριλίου 2019, στο πλαίσιο της διοργάνωσης “Αθλητική Άνοιξη-Καλοκαίρι 2019”.

Πρόκειται για τον Λαϊκό Ανώμαλο Δρόμο “Αντιπτέραρχος Γ. Μπαλταδώρος”, που διοργάνωσε ο Δήμος Πετρούπολης και για τον Λαϊκό Ποδηλατικό Γύρο, ο οποίος πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Δρομικό Σύλλογο “Οδυσσέας”.

Αρκετοί αθλητές και αθλούμενοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και συμμετείχαν σε αγώνες παίδων, ενηλίκων και τρίτης ηλικίας, απολαμβάνοντας τις διαδρομές στο άλσος του Αγ. Δημητρίου.

Η επιτυχής έκβαση των δύο αγώνων αναδεικνύει για άλλη μία φορά τα θετικά μηνύματα που απορρέουν από την ενασχόληση με τον μαζικό λαϊκό Αθλητισμό και ταυτόχρονα αποδεικνύει την συνεχή προσπάθειά μας να καλλιεργούμε το αθλητικό πνεύμα και τον υγιή ανταγωνισμό, ως στάσεις ζωής.

Ευχαριστούμε όλους όσοι προσήλθαν και συμμετείχαν με πνεύμα ευγενούς άμιλλας στους αγώνες, αλλά και τον Ποδηλατικό Δρομικό Σύλλογο “Οδυσσέας”, με τον οποίο είχαμε για άλλη μία φορά μία όμορφη και θετική συνεργασία.