Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο Πνευματικό Κέντρο (4/4)

Η Διεύθυνση Παιδείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Πετρούπολης διοργανώνει, την Πέμπτη (4/4, 18:00-20:30) στο Πνευματικό Κέντρο (Μπουμπουλίνας 59 & Αθ. Διάκου), ημερίδα Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού, με θέμα: «Σπουδές, Δεξιότητες, Επαγγέλματα».

Θα μιλήσουν οι Γιώργος Τσιακίλος (Αντιδήμαρχος Παιδείας και Παιδικών Σταθμών), Ρούλα Κανέλλη (Αντιδήμαρχος Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής), Πηγή Αποστολάκη (Προϊσταμένη διεύθυνσης Παιδείας Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής), Κωνσταντίνος Κατσανέβας (Managing Director Career Gate), Θανάσης Λέλες (Επιστημονικός υπεύθυνος Career Gate), Αναργυρούλα Ευσταθίου (Κλινική Κοινωνική Λειτουργός, Οικογενειακή Θεραπεύτρια, Επιστημονική Υπεύθυνη Συμβουλευτικού Σταθμού Δήμου Πετρούπολης), Γεωργία Γαλανάκη (Κοινωνική Λειτουργός, Σύμβουλος Ε.Π.).

Καλούμε τους γονείς να συμμετέχουν, ώστε να ενημερωθούν για το δωρεάν τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού που παρέχει ο Δήμος, με στόχο την ενίσχυση και τη στήριξη των μαθητών/ιών Α’ Λυκείου της πόλης μας.

Η ολοκληρωμένη συμβουλευτική υπηρεσία επαγγελματικού προσανατολισμού γίνεται μέσω των Κέντρων Κοινότητας και των Κοινωνικών Δομών, από την ίδρυση τους το 2018. Το τεστ αποτελεί ένα αξιόπιστο και έγκυρο επιστημονικό εργαλείο, το οποίο στηρίζεται σε πολυετείς Πανεπιστημιακές έρευνες και Διεθνή Βιβλιογραφία.

Δίνει στους εφήβους συμπολίτες μας τη δυνατότητα να διερευνήσουν τις κλίσεις, τις δεξιότητες, τις ικανότητες και τα ενδιαφέροντά τους, μπορεί να συνδράμει να επιλέξουν τον καλύτερο επαγγελματικό δρόμο, προκειμένου να εκπληρώσουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την γραμματεία του Κέντρου Κοινότητας κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00 με 16:00) στα τηλέφωνα: 2105065885 και 2105064100.

Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο Πνευματικό Κέντρο (4/4)