«Η ζωή να κόβει την ανάσα» Πρόσκληση Συμμετοχής σε Διαδικτυακές Δράσεις

Ο Δήμος Πετρούπολης και η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος, σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στις διαδικτυακές δράσεις της Fairlife L.C.C. για τον μήνα Νοέμβριο, μήνα ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Πνεύμονα, με κεντρικό μήνυμα «Η ζωή να κόβει την ανάσα».

Η Fairlife L.C.C. – Φροντίδα και πρόληψη για τον Καρκίνο του Πνεύμονα, ο πρώτος μη κερδοσκοπικός κοινωνικός φορέας στην Ελλάδα για την «Πρόληψη και Φροντίδα του Καρκίνου του πνεύμονα» διοργανώνει τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021 διαδικτυακή ημερίδα με τίτλο: «Καρκίνος του Πνεύμονα – πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση: Πρόγραμμα Προσυμπτωματικού Ελέγχου για τον Καρκίνο του Πνεύμονα στην Ελλάδα, είμαστε έτοιμοι;».

Από τις 11:00 π.μ. έως τις 3:30 μ.μ., 26 ομιλητές εγνωσμένου κύρους και εγκυρότητας από την πολιτεία, την επιστημονική κοινότητα, τη φαρμακευτική βιομηχανία και τις οργανώσεις ασθενών, θα συμμετέχουν στην ημερίδα της FairLife L.C.C. στο πλαίσιο της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της Πολιτείας και της Κοινωνίας, αναφορικά με τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης στην αντιμετώπιση του Καρκίνου του Πνεύμονα.

Κεντρικό θέμα της ημερίδας θα αποτελέσει η παρουσίαση των αποτελεσμάτων μελέτης – η οποία πραγματοποιείται για πρώτη φορά στη χώρα μας – για τον προσυμπτωματικό έλεγχο του καρκίνου του πνεύμονα.

Τη μελέτη εκπόνησε το Ινστιτούτο Πολιτικής Υγείας, υπό την επιστημονική ευθύνη του Καθηγητή Πολιτικής Υγείας, Κοσμήτορος Σχολής Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου κ. Κυριάκου Σουλιώτη και της Αντιπροέδρου της FairLife LCC και Διδάκτορος Δημόσιας Υγείας κ. Εύης Χατζηανδρέου. Στο σχολιασμό και την παρουσίαση των ευρημάτων συμμετέχει η κ. Έλενα Λινάρδου, Παθολόγος Ογκολόγος, Mέλος Δ.Σ. FairLife LCC, Δ/ντρια Δ΄ Ογκολογικής Κλινικής, Νοσοκομείο Metropolitan, Πρόεδρος Επιστημονικής Επιτροπής EΣΟΟ.

Την εκδήλωση συντονίζει και παρουσιάζει η κ. Ελενα Παπαδημητρίου, δημοσιογράφος.

Δείτε το Πρόγραμμα της Εκδήλωσης εδώ: https://fairlifelcc.com/karkinos-toy-pneymona-prolipsi-k…/…/

Για να παρακολουθήσετε μέσω Zoom την ημερίδα, η οποία θα παρέχει τη δυνατότητα για παράλληλη διερμηνεία (ελληνικά-αγγλικά), μπορείτε να κάνετε εγγραφή εδώ: https://us02web.zoom.us/…/register/WN__iohv9URSkOVflFjJt81mg

Ενημερωθείτε για τις διαδικτυακές δράσεις με κεντρικό μήνυμα «Η ζωή να κόβει την ανάσα» εδώ: https://fairlifelcc.com/i-zoi-na-kovei-tin-anasa/