Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ!

Ο Δήμος Πετρούπολης, μετά την επιτυχία που σημείωσε το εκπαιδευτικό σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών της Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. αποφάσισε την εκ νέου διοργάνωση εκπαιδευτικού σεμιναρίου, αυτή τη φορά με θέμα την Αντιμετώπιση Εκτάκτων Αναγκών.
Με δεδομένη την χρησιμότητα γνώσης των Βασικών Αρχών Προστασίας, την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 17:00, ο Δήμος Πετρούπολης, σε συνεργασία με την Ελληνική Ένωση Έρευνας & Διάσωσης Εθελοντών Αττικής, διοργανώνει Εκπαιδευτικό Σεμινάριο διάρκειας 4,5 ωρών, με θέμα τις «Βασικές Αρχές Προστασίας».

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, θα αναπτυχθούν τα εξής θέματα: Σεισμική Προστασία, Φωτιά, Κίνδυνοι, Μέσα κατάσβεσης, Εγκαύματα.
Ο Δήμος μας, για άλλη μια φορά, στηρίζει το αναμφισβήτητα σπουδαίο έργο της Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. και στέκεται αρωγός στην προσπάθεια για σωστή ενημέρωση/εκπαίδευση, όσον αφορά στην παροχή Καταστάσεων έκτακτης ανάγκης και σε περιστατικά που ενδέχεται να εκτυλιχτούν στην καθημερινότητά μας.
Η εκπαίδευση, η οποία απευθύνεται σε όλους τους ενεργούς πολίτες, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου μας (Εθνικής Αντιστάσεως 61).
Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ (οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους ένα στυλό για την καταγραφή χρήσιμων πληροφοριών και να προσέλθουν εγκαίρως στην αίθουσα, προκειμένου να μην διακόπτεται η εκπαιδευτική ροή).