Η προσφορά «ανθίζει» στον Δήμο Πετρούπολης

Η προσφορά «ανθίζει» στον Δήμο Πετρούπολης

Ο Δήμος Πετρούπολης μέσω της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος & Πρασίνου συνεχίζει να καταβάλει προσπάθειες για την ανάπλαση των κοινόχρηστων χώρων πρασίνου, με στόχο την αισθητική αναβάθμιση στις γειτονιές της πόλης.

Την προσπάθεια όμως αυτή, υπονομεύουν ασυνείδητοι συμπολίτες μας, οι οποίοι προβαίνουν στην αφαίρεση και την αναίτια φθορά των λουλουδιών.

Ως απάντηση σε αυτήν την κατακριτέα πράξη ήρθε η γενναιόδωρη προσφορά συμπολίτη μας και ιδιοκτήτη ανθοπωλείου, που μετά από καταγγελία και προβολή ανάλογων περιστατικών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επικοινώνησε με τον Δήμο μας και προσέφερε 20 μεγάλες γλάστρες με κυκλάμινα για την κάλυψη των αναγκών της Υπηρεσίας Πρασίνου.

Τα άνθη φυτεύτηκαν την ίδια κιόλας ημέρα από τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος & Πρασίνου στη νησίδα της Λεωφόρου Ανατολικής Ρωμυλίας (στο ύψος της οδού Ιγνατίου) δίνοντας φως και χρώμα στην περιοχή.

Ευχαριστούμε θερμά το ανθοπωλείο «ΑΝΔΡΕΑΣ» (https://bit.ly/2LOqzJX) για τη δωρεά των λουλουδιών και την υποστήριξή του.

Στη δύσκολη εποχή που διανύουμε εν μέσω υγειονομικής κρίσης, χειρονομίες σαν αυτή που διακρίνονται από ευαισθησία και κοινωνική προσφορά, θα πρέπει να αποτελούν πρότυπο και παράδειγμα προς μίμηση ώστε να κατορθώσουμε όλοι μαζί να παρέχουμε στους πολίτες τις συνθήκες εκείνες που θα συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.