Ο Δήμος Πετρούπολης Τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Ο Δήμος Πετρούπολης Τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Η 8η Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, τιμήθηκε στον Δήμο Πετρούπολης με μια ενημερωτική δράση ευαισθητοποίησης των δημοτών σε θέματα ισότητας των φύλων, αναγνώρισης των πολλαπλών ρόλων και ενίσχυσης της θέσης της γυναίκας σε όλους τους τομείς της οικονομικής, κοινωνικής και πολιτικής ζωής.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Πετρούπολης και η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας (ΔΕΠΙΣ) Πετρούπολης, διένειμαν έντυπο πληροφοριακό υλικό, σχετικό με τα δικαιώματα της γυναίκας, προσφέροντας πολύχρωμα λουλούδια και μπαλόνια στις γυναίκες όλων των ηλικιών.

Ταυτόχρονα, τα μέλη της ΔΕΠΙΣ Πετρούπολης με επικεφαλής την Αντιδήμαρχο & Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας Κατερίνας Σταματοπούλου, ενημέρωσαν τις γυναίκες που προσήλθαν στη δράση για σύγχρονα προβλήματα όπως η αντιμετώπιση κάθε μορφής βίας ή περιορισμού της ελευθερίας και προσβολή της αξιοπρέπειας των γυναικών.
Ευχαριστούμε ολόψυχα τα ανθοπωλεία της πόλης μας «Άνθη Φυτά Βασιλόπουλος», «Ανθόνειρα Ροϊλός», «Λιάτρις», «Φυτώριο η Κηπούπολη», για την ανταπόκριση, την αρωγή και την προσφορά λουλουδιών στη δράση.