Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο του Δήμου Πετρούπολης
Με παιδικά χαμόγελα, χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια γέμισε η πλατεία Ηρώων Αγωνιστών 1821 (στρογγυλή πλατεία) της Πετρούπολης, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023, κατά την εκδήλωση για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου της πόλης, που σήμανε κι επίσημα την έναρξη της εορταστικής περιόδου.
Πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών, κάτοικοι του Δήμου Πετρούπολης αλλά και επισκέπτες της πόλης, έσπευσαν να απολαύσουν το άναμμα του δέντρου, να φωτογραφηθούν και να ανταλλάξουν ευχές με τους αγαπημένους τους!
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής, καθώς και εκπρόσωποι Φορέων της πόλης.
Το σήμα για τη φωταγώγηση έδωσε ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους Καλά και Ευλογημένα Χριστούγεννα & Καλές Γιορτές, με Υγεία, Αγάπη & Χαρά.
Χαιρετισμό απηύθυνε και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Νεολαίας Χρυσάνθη Παχίδου, η οποία κάλεσε μικρούς και μεγάλους να λάβουν μέρος στις εορταστικές εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα στην πόλη.
Στην εκδήλωση υπήρχαν πολλές εκπλήξεις, με τον Άγιο Βασίλη και τα Ξωτικά, τον Μάγο με τα περίφημα κόλπα του, το Bubble Show, τις μπαλονοκατασκευές και το show των Odette Stories, ενώ οι χριστουγεννιάτικες μελωδίες από το Δημοτικό Ωδείο, τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πετρούπολης τις Χορωδίες των ΚΑΠΗ και των Γονέων και Φίλων, έδωσαν ξεχωριστό τόνο στην εορταστική ατμόσφαιρα.