Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο του Δήμου Πετρούπολης

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο του Δήμου Πετρούπολης

Με παιδικά χαμόγελα, χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια γέμισε η πλατεία Ηρώων Αγωνιστών 1821 (στρογγυλή πλατεία) της Πετρούπολης, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022, κατά την εκδήλωση για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου της πόλης, που σήμανε κι επίσημα την έναρξη της εορταστικής περιόδου.

Πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών, κάτοικοι του Δήμου Πετρούπολης αλλά και επισκέπτες της πόλης, έσπευσαν να απολαύσουν το άναμμα του δέντρου, να φωτογραφηθούν και να ανταλλάξουν ευχές με τους αγαπημένους τους!

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της Περιφέρειας Αττικής, με τη σύμπραξη της οποίας πραγματοποιήθηκε η μεγάλη αυτή γιορτή, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, καθώς και εκπρόσωποι Φορέων της πόλης.

Το σήμα για τη φωταγώγηση έδωσε ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους Καλά και Ευλογημένα Χριστούγεννα & Καλές Γιορτές, με Υγεία, Αγάπη & Χαρά.

Χαιρετισμό απηύθυνε και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Νεολαίας Χρυσάνθη Παχίδου, η οποία κάλεσε μικρούς και μεγάλους να λάβουν μέρος στις πλούσιες εορταστικές εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα στο κέντρο, αλλά και τις γειτονιές της πόλης.

Στην εκδήλωση υπήρχαν πολλές εκπλήξεις, με τον Άγιο Βασίλη τον Μολυβένιο Στρατιώτη και τα Ξωτικά, που υποδέχτηκαν και ψυχαγώγησαν τους παρευρισκόμενους με face painting, μπαλονοκατασκευές και ποικίλα δρώμενα, ενώ οι χριστουγεννιάτικες μελωδίες του Δημοτικού Ωδείου και της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου έδωσαν ξεχωριστό τόνο στην εορταστική ατμόσφαιρα.

Η όμορφη βραδιά συνεχίστηκε με ένα πρωτότυπο «δώρο» και το Optical Illusion show της γνωστής πιανίστριας Έλενας Ξυδιά, που μάγεψε το κοινό με τις μελωδίες της και κορυφώθηκε με πολύ κέφι και τραγούδι και πρωταγωνιστή τον Γιώργο Τσαλίκη σε μια μοναδική εορταστική συναυλία!

 

 

 

Φωτογραφίες: George Panos Photography