Επιστολή-κάλεσμα του Αντιδημάρχου Παιδείας, Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής Νίκου Κακαβά για την 58η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Πετρούπολης.

Αγαπητοί συμπολίτες & συμπολίτισσες,
Θα χαρούμε πολύ να ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μας και να σας υποδεχθούμε όλους, παλιούς και νέους εθελοντές αιμοδότες την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Ιουλίου 2020 στο Β΄ ΚΑΠΗ Πετρούπολης (Δωδεκανήσου & Κρήτης) και ώρα 9:15 έως 14:00.

Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΙΜΑΤΟΣ αποτελεί μία αλτρουιστική πράξη ανεκτίμητης αξίας, που δίνει ελπίδα και πάνω απ’ όλα ποιότητας ζωής σε χιλιάδες ανθρώπους. Με μία μόνο μονάδα αίμα σας δίνετε η ευκαιρία να βοηθήσετε να σωθεί η ζωή μέχρι και τριών ατόμων. Μέσω της αιμοδοσίας αναπτύσσετε σχέσεις δέσμευσης και σύνδεσης με τους συνανθρώπους σας.

Η Δημοτική Τράπεζα Αίματος από το έτος 1997 στα πλαίσια των κοινωνικών δράσεων αλληλεγγύης του Δήμου, έχει πραγματοποιήσει 57 εθελοντικές αιμοδοσίες και έχει καλύψει εκατοντάδες συμπολίτες μας, που είχαν ανάγκη.

Εθελοντής αιμοδότης μπορεί να γίνει κάθε υγιής άνθρωπος.
Υποψήφιοι δέκτες είμαστε όλοι!

Το αίμα δεν παράγεται, ούτε αντικαθίσταται από φάρμακα. Το αίμα χαρίζεται!
Σας καλούμε λοιπόν για μία ακόμη φορά, να στηρίξετε την προσπάθεια της εθελοντικής αιμοδοσίας, με στόχο να αυξηθεί η προσφορά με τη συμμετοχή νέων εθελοντών αιμοδοτών, αφού καθημερινά η ζήτηση αυξάνεται.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και σας ευχόμαστε
ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ!