ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
Αγαπητοί μαθητές, αγαπητές μαθήτριες,

μπροστά σας έχετε έναν δύσκολο αγώνα, την πρώτη σας μεγάλη μάχη, αυτή των πανελλαδικών εξετάσεων. Κοπιάσατε όλη την σχολική χρονιά τόσο εσείς όσο και οι οικογένειές σας, οι οποίες είχαν ταυτόχρονα το άγχος για το αν θα μπορούν να αντεπεξέλθουν στα έξοδα των φροντιστηρίων, αν θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν με κάθε τρόπο για να πετύχετε τους στόχους σας.
Μέσα από την μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, να κρατήσετε και να σας συντροφεύει σε όλη σας τη ζωή η αξία να αγωνίζεσθε για να πετυχαίνετε το στόχο σας!
Ταυτόχρονα, θέλω να χαιρετίσω όλους εσάς που για πρώτη φορά συμμετείχατε στην εκλογική διαδικασία. Σε όλους αυτούς που θέλουν και επιδιώκουν οι νέοι να απέχουν από την κοινωνική και πολιτική ζωή αποδείξτε τους ότι οι νέοι έχουν φωνή και γνώμη για το μέλλον τους τόσο μέσα από τις εκλογές όσο και μέσα συνολικά από τους αγώνες!
Θέλω, λοιπόν, από καρδιάς σε όλους εσάς να ευχηθώ κάθε επιτυχία στις εξετάσεις. Εύχομαι να εφοδιαστείτε με δύναμη, επιμονή και καθαρό μυαλό για την επίτευξη των στόχων σας.
Και πάλι σας εύχομαι κάθε επιτυχία στις εξετάσεις σας και πάνω απ’ όλα εύχομαι ολόθερμα να έχετε υγεία εσείς και οι οικογένειές σας!
Ο Δήμαρχος,
Βαγγέλης Σίμος