Τα θερμά τους συλλυπητήρια εκφράζουν ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο
Ο Δήμαρχος Πετρούπολης και η Δημοτική αρχή, ευχαριστούν δημόσια το προσωπικό Πολιτικής Προστασίας του δήμου, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, τους γειτονικούς δήμους, τους συλλόγους και τους δεκάδες πολίτες, χάρη στην συνδρομή των οποίων η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στα Άνω Λιόσια και επεκτάθηκε στο Ποικίλο όρος τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο.
Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν στη νεολαία της πόλης μας, η συμμετοχή της οποίας ήταν συγκινητική, ενώ η συμβολή της στη διαχείριση της πυρκαγιάς και της προστασίας του βουνού μας ήταν και παραμένει καθοριστική.
Χάρη στις συντονισμένες προσπάθειες όλων η φωτιά κατασβέστηκε, ωστόσο δεν πρέπει να εφησυχάζουμε, ενώ πρέπει να βρισκόμαστε σε διαρκή επαγρύπνηση και επιφυλακή, καθώς τα επόμενα εικοσιτετράωρα αναμένονται κρίσιμα εξαιτίας της αύξησης της θερμοκρασίας και των ανέμων.
Καλούμε λοιπόν τους εθελοντές πολίτες να δηλώσουν συμμετοχή, προκειμένου να συγκροτηθούν ομάδες που θα συμμετέχουν σε περιπολίες περιφρούρισης, με σκοπό τη διαφύλαξη του περιαστικού πρασίνου και την προστασία του βουνού μας.
Για δηλώσεις συμμετοχής και διαθεσιμότητας οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 210 5021300 & 210 5058580.