Τα θερμά τους συλλυπητήρια εκφράζουν ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο

Η φωτιά που ξέσπασε νωρίς το απόγευμα στο νεκροταφείο των Άνω Λιοσίων, οφειλόταν σε αναμμένο καντήλι. Δυστυχώς υπήρξε ολιγωρία και δεν τέθηκε άμεσα υπό έλεγχο, με αποτέλεσμα να επεκταθεί και να περάσει στο πρώην λατομείο Μουσαμά. Παρά την μικρή ταχύτητα με την οποία αναπτυσσόταν και το φυσικό εμπόδιο από το πετρώδες στήθωμα του πρώην λατομείου, η πυροσβεστική δεν κατάφερε να τη θέσει υπό έλεγχο με αποτέλεσμα να περάσει στην κορυφογραμμή του Ποικίλου Όρους από την πλευρά της Πετρούπολης.

Ο Δήμος Πετρούπολης και το προσωπικό πολιτικής προστασίας βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο μέτωπο της φωτιάς κάνοντας ότι είναι δυνατό για να συνδράμει στην κατάσβεσή της, ενώ αυτή την ώρα πραγματοποιεί προληπτική αποψίλωση στις περιοχές της πόλης που τα σπίτια βρίσκονται κοντά στα δέντρα.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι, κυρίως εκείνοι που τα σπίτια τους βρίσκονται κοντά στο δάσος, να είναι σε επαγρύπνηση και επιφυλακή, καθώς και σε άμεση προληπτική λήψη μέτρων προστασίας της ζωής, της περιουσίας, αλλά και του φυσικού περιβάλλοντος.