Δήμος Πετρούπολης

Η υπόσχεση για την ζωντανή μετάδοση των Δημοτικών Συμβουλίων του Δήμου Πετρούπολης γίνεται επιτέλους πραγματικότητα!
Μένοντας πιστοί στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις και επειδή θεωρούμε καθήκον μας να εξασφαλίσουμε την έγκυρη, αλλά και έγκαιρη ενημέρωση των πολιτών της Πετρούπολης, σας ενημερώνουμε ότι ξεκινάει από σήμερα Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019 η βιντεοσκόπηση και ζωντανή μετάδοση των συνεδριάσεων του Δημοτικού μας Συμβουλίου. Συγκεκριμένα η σημερινή Συνεδρίαση θα ξεκινήσει να μεταδίδεται στις 19:00.
Από εδώ και στο εξής, οι πολίτες θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν ζωντανά όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης και να ενημερώνονται για τις εισηγήσεις και τις αποφάσεις επί των θεμάτων που τους αφορούν.
Η Δημοσιοποίηση των Δημοτικών Συμβουλίων ήταν για εμάς επιτακτική ανάγκη, στα πλαίσια της διαφάνειας και της απρόσκοπτης ενημέρωσης των πολιτών, για αυτό και τέθηκε σε προτεραιότητα.
Μπορείτε να ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΩΝ Δ.Σ. στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου μας και συγκεκριμένα στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://petroupoli.gov.gr/category/dimos/dimotiko-symvoulio/synedriaseis-dhmotikou-symvouliou/
καθώς και από το κανάλι του Δήμου στο youtube (Dimos Petroupoleos).
Στο εξής οι βιντεοσκοπήσεις των Συνεδριάσεων θα αρχειοθετούνται και διαδικτυακά, ώστε ανά πάσα στιγμή να υπάρχει η δυνατότητα αναπαραγωγής τους.