Ανακοίνωση του Δήμου Πετρούπολης για τις εγγραφές στα τμήματα Πολιτισμού & Αθλητισμού

Ο Δήμος Πετρούπολης μέσω της Διεύθυνσης Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας, ενημερώνει τους πολίτες που θέλουν να εγγραφούν στα τμήματα Εικαστικών, Φωτογραφίας, Κεραμικής, Θεατρικού Εργαστηρίου, Ρυθμικής & Ψυχοκινητικής Αγωγής (κλασικός χορός), Σύγχρονου χορού και Γιόγκα, ότι σύμφωνα με τις ηλεκτρονικές εγγραφές, την πληρότητα των τμημάτων και τα περιοριστικά μέτρα για την εξάπλωση του κορωνοϊού, οι αιτήσεις για τα νέα μέλη λήγουν την Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020.

Όσες αιτήσεις θα έχουν ημερομηνία υποβολής από την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020 και μετά, θα παραμείνουν σε λίστα αναμονής -μετά τη λίστα των εμπρόθεσμων αιτήσεων- και οι αιτούντες θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά με σειρά προτεραιότητας, σε περίπτωση που προκύψει διαθέσιμη θέση.

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές για τα υπόλοιπα τμήματα του Πολιτισμού & Αθλητισμού συνεχίζονται έως την πλήρωσή τους.
Για τους πολίτες που συμμετέχουν φέτος για πρώτη φορά στα τμήματα των παραδοσιακών χορών θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση, σχετικά με την έναρξη των μαθημάτων.

Σημειώνεται ότι σε όλα τα τμήματα του Πολιτισμού & Αθλητισμού υπάρχει απόλυτη τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και των οδηγιών της υγειονομικής επιστημονικής επιτροπής, προκειμένου να αποφευχθεί η εξάπλωση του κορωνοϊού.