Δωρεάν Παρουσίαση του Προγράμματος Εκμάθησης Υδατοσφαίρισης στους μαθητές & στις μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Πετρούπολης.
Δωρεάν Παρουσίαση του Προγράμματος Εκμάθησης Υδατοσφαίρισης στους μαθητές & στις μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Πετρούπολης.
Ο Δήμος Πετρούπολης με την υποστήριξη του Αθλητικού Ομίλου Υδατοσφαίρισης «Ολυμπιάδα Πετρούπολης», θα παρουσιάσει στους μαθητές και στις μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας (Δ’, Ε’ & ΣΤ τάξεων), ένα δίωρο Πρόγραμμα Εκμάθησης Υδατοσφαίρισης (water polo).
Ο Αθλητικός Όμιλος «Ολυμπιάδα Πετρούπολης» είναι το μοναδικό σωματείο που δραστηριοποιείται στην πόλη μας στο εν λόγω άθλημα των παγκοσμίων διακρίσεων για τη χώρα μας.
Η υδατοσφαίριση, που από τη φετινή χρονιά εντάσσεται στο πρόγραμμα των σχολικών πρωταθλημάτων, είναι ένα από τα πρώτα ομαδικά Ολυμπιακά αθλήματα πού δίνει στους αθλητές ευκαιρίες πανελληνίων και παγκοσμίων διακρίσεων, προσφέροντας όχι μόνο τις καλύτερες και πιο ολοκληρωμένες μορφές άσκησης, αλλά και περισσότερες δυνατότητες εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Η παρουσίαση του Προγράμματος Εκμάθησης Υδατοσφαίρισης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023 κατά τις ώρες 10.00 – 12.00 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πετρούπολης (Κώστα Βάρναλη & Ελαιών).
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο: 210-5057770.
παρουσίαση του αθλήματος water polo