Συνάντηση μελών της Δημοτικής Αρχής με στελέχη των ποδοσφαιρικών σωματείων της πόλης

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας, Γιάννης Κουγέας, και οι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι Αθλητισμού, Λευτέρης Καζαδέης και Λάζαρος Καλέμης, επισκέφτηκαν για ακόμα μια φορά, τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας.

Αυτή τη φορά, συνομίλησαν με στελέχη των ποδοσφαιρικών συλλόγων της πόλης μας και ενημερώθηκαν για τα θέματα που δυσχεραίνουν την απρόσκοπτη οργανωμένη άθληση των μελών τους.

Συνάντηση μελών της Δημοτικής Αρχής με στελέχη των ποδοσφαιρικών σωματείων της πόλης

Σκοπός της Δημοτικής Αρχής είναι να καταγραφούν τα ζητήματα που υπάρχουν, ώστε να γίνει ο απαραίτητος προγραμματισμός και οι απαιτούμενες εργασίες για την κατά το δυνατόν πιο άμεση επίλυσή τους.

Να θυμίσουμε πως, ήδη, έχουν αρχίσει να πραγματοποιούνται βελτιωτικές εργασίες στις αθλητικές εγκαταστάσεις από τα τεχνικά συνεργεία του Δήμου.

  • Στην πρώτη φωτογραφία, από αριστερά: Λ. Καζαδέης, Νίκος Κούστας (πρόεδρος σωματείου, «Άρης Πετρούπολης»), Γ. Κουγέας, Παναγιώτης Δουγιέκος (υπεύθυνος τμημάτων ανάπτυξης, στην «ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ»).
  • Στη δεύτερη φωτογραφία, από αριστερά: Λ. Καλέμης, Παναγιώτης Καλογιάννης (υπεύθυνος τμημάτων ανάπτυξης, σωματείου «ΕΙΡΗΝΗ Πετρούπολης»), Γ. Κουγέας.