Διενέργεια Δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης (rapid test) κρουσμάτων Covid-19 για το προσωπικό του Δήμου Πετρούπολης και για κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη

Διενέργεια Δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης (rapid test) κρουσμάτων Covid-19 για το προσωπικό του Δήμου Πετρούπολης και για κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη

Ο Δήμος Πετρούπολης σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), προχώρησε στη διενέργεια δωρεάν rapid tests, για όλους τους υπαλλήλους του Δήμου.

Συγκεκριμένα, κλιμάκια του ΕΟΔΥ αποτελούμενα και από Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ), βρίσκονται σήμερα Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020 στον χώρο του Β΄ ΚΑΠΗ Πετρούπολης (Δωδεκανήσου & Κρήτης) όπου θα παραμείνουν μέχρι τις 3:00 μ.μ. προκειμένου να πραγματοποιήσουν δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) στο προσωπικό όλων των υπηρεσιών του Δήμου.

Στον έλεγχο μπορούν να συμμετάσχουν και ενδιαφερόμενοι πολίτες που δεν κατάφεραν να προσέλθουν την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020 στα drive through rapid tests που διενεργήθηκαν δωρεάν από τον Δήμο Πετρούπολης για τους δημότες της πόλης.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσέλθουν στον χώρο τηρώντας αυστηρά τα μέτρα ασφαλείας.

Οδηγίες – Επισημάνσεις για τους ενδιαφερόμενους

• Να έχουν στείλει τον κωδικό 1 (επίσκεψη σε ιατρό) στο 13033 για τη μετακίνησή τους
• Να γνωρίζουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισής τους (Α.Μ.Κ.Α.)
• Να έχουν απαραίτητα μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα
• Να δηλώσουν τον αριθμό ενός κινητού τηλεφώνου για την αποστολή του αποτελέσματος.
Παρακαλούμε για τη συνεργασία και την κατανόηση σας ώστε να ολοκληρωθεί ομαλά και αποτελεσματικά η διαδικασία.