Διαρροή Πετρελαίου επί της οδού Σκουφά.
Διαρροή Πετρελαίου επί της οδού Σκουφά.

Το απόγευμα του Σαββάτου 13 Φεβρουαρίου 2021, πιθανόν κάποιο όχημα τροφοδοσίας καυσίμων θέρμανσης έχασε σημαντική ποσότητα πετρελαίου κατά μήκος της οδού Σκουφά, στα οικοδομικά τετράγωνα μεταξύ των οδών Στερεάς Ελλάδος και Κυκλάδων.

Το συμβάν αυτό σε συνδυασμό με τη ψιλή βροχή, είχε σαν αποτέλεσμα το οδόστρωμα να γίνει εξαιρετικά ολισθηρό, σε βαθμό που να αδυνατούν να το διασχίσουν ακόμη και οι πεζοί.

Το τηλεφωνικό κέντρο του Αμαξοστασίου ενημερώθηκε γύρω στις 15:40 από την Τροχαία Περιστερίου που αδυνατούσε να στείλει περιπολικό προκειμένου να επιληφθεί της αυτοψίας της οδού και να διασφαλίσει τις συνθήκες διέλευσης των τροχοφόρων.

Άμεση ήταν η επέμβαση του Δήμου Πετρούπολης καθώς εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Καθαριότητας & Περιβάλλοντος, με τη βοήθεια του Αντιδημάρχου Φώτη Χριστόπουλου και του Διευθυντή της Υπηρεσίας Βενετσιάνου Μανωλάκου, προσήλθαν στο σημείο με 3 οχήματα, μεταφέροντας σχεδόν 2 κυβικά πριονίδι με το οποίο διαστρώθηκε το οδόστρωμα προκειμένου να αποκατασταθεί η κυκλοφορία.
Ο Δήμος μας θα υποβάλει μήνυση κατά αγνώστου για την επικίνδυνη κατάσταση που διαμορφώθηκε εξαιτίας του περιστατικού.