ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΤΕΒΑ

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΤΕΒΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ 2023

Ο Δήμος Πετρούπολης σε συνεργασία με την Κοινωνική Σύμπραξη του Δυτικού Τομέα Αθηνών με επικεφαλής τον ΑΣΔΑ, θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023 κατά τις ώρες 9.00-13.00, διανομή τροφίμων, ειδών βασικής υλικής συνδρομής και βρεφικών ειδών, στους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD).
Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο «Νίκος Παξιμαδάς» (Κ. Βάρναλη & Βέργας) και οι ωφελούμενοι – δικαιούχοι του Δήμου Πετρούπολης θα ενημερωθούν με SMS ή τηλεφωνικά (όσοι δε διαθέτουν κινητό τηλέφωνο) για την ημερομηνία και τον χώρο διανομής.
Συγκεκριμένα θα διανεμηθούν ποσότητες με τη μορφή πακέτων, ανάλογα με την οικογενειακή κατάσταση των ωφελούμενων, που περιλαμβάνουν:
• 5 είδη νωπών τροφίμων (βόειο κρέας, τυρί φέτα, πατάτες, μήλα, πορτοκάλια) κάποια από αυτά σε διπλάσιες ποσότητες
• 9 είδη ξηρών τροφίμων (ζυμαρικά, ρύζι, φακές, φασόλια, γάλα εβαπορέ, ελαιόλαδο, αλεύρι, ζάχαρη, χυμός τομάτας) σε διπλάσιες ποσότητες και το ελαιόλαδο σε τριπλάσια ποσότητα
• 6 είδη καθαριστικών και ειδών προσωπικής υγιεινής (οδοντόκρεμα, οδοντόβουρτσα, γενικό καθαριστικό, απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων, υγρό για πιάτα, σαμπουάν)
• 6 είδη βρεφικών για παιδιά 0-3 ετών (κρέμα δημητριακών, κρέμα ρυζάλευρο, βρεφικά γάλατα, πάνες και μωρομάντηλα) σε μεγάλες ποσότητες
Οι ωφελούμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους, επίσημο έγγραφο πιστοποίησης του ΑΜΚΑ τους και την ταυτότητα ή το διαβατήριό τους. Σε περίπτωση μη φυσικής παρουσίας του δικαιούχου, ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ εξουσιοδότηση απο την πλατφόρμα του gov.gr ή το ΚΕΠ.
Δεδομένων των ιδιαίτερων συνθηκών Δημόσιας Υγείας, κατά τη διάρκεια των διανομών θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και δημόσιας ασφάλειας.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Πετρούπολης, στο τηλέφωνο 210-5064076.

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΤΕΒΑ