Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΔΩΡΕΑΝ ΓΕΥΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΑΪΟ.

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΔΩΡΕΑΝ ΓΕΥΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΑΪΟ.
Ο Δήμος Πετρούπολης με διακριτικότητα και σεβασμό προς τους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας, συνεχίζει τη δωρεάν καθημερινή κατ’ οίκον διανομή 700 γευμάτων σε δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, σε άτομα που δήλωσαν συμμετοχή στην Νέα Δομή «ΦΡΟΝΤΙΔΑ» του Δήμου και βρίσκονται σε μεγάλη ανάγκη, καθώς και σε ευπαθείς οικογένειες που σιτίζονται από τις Εστίες Αγάπης των ενοριών της πόλης μας.
Η εν λόγω δράση αφορά στη διανομή 2 γευμάτων ημερησίως ανά άτομο (μεσημεριανό και βραδινό) για τον μήνα Μάϊο σε όλους τους Δήμους, στηρίζεται από την Διεύθυνση Περιφέρειας Αττικής και χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Εσωτερικών. Για τον Δήμο μας, συντονίζεται από την Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Νίκο Κακαβά, τη Διευθύντρια Πηγή Αποστολάκη και τον Προϊστάμενο Δημήτρη Πέτσα.
Ο Δήμος Πετρούπολης η Εκκλησία και η Περιφέρεια σχηματίζουν μια μεγάλη αλυσίδα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, με σκοπό την ανακούφιση των ευάλωτων συνανθρώπων μας, οι οποίοι βιώνουν πιο έντονα την κρίση λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας του κορωνοϊού.
«Είμαστε εδώ για εσάς! Κανείς δεν είναι μόνος σ’ αυτή την κρίση… Προτεραιότητά μας ήταν και εξακολουθεί να είναι η στήριξη των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη», δήλωσε ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος. «Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Αττικής και το Υπουργείο Εσωτερικών, για την ουσιαστική συμβολή τους στην υλοποίηση αυτής της δράσης και ιδιαίτερα τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών Ανδρέα Λεωτσάκο, που δίνει πάντα το παρών σε κάθε προσπάθειά μας».