Η Πετρούπολη κάτω από το αστέρι των Χριστουγέννων!
Η Πετρούπολη κάτω από το αστέρι των Χριστουγέννων!
«Τί φως και χρώμα κι εμορφιά να σκόρπιζε τ’ αστέρι…» Κωστής Παλαμάς
Οι Χριστουγεννιάτικες Γιορτές εκφράζουν διαχρονικά την αγάπη και τη συντροφικότητα σε όλο τον κόσμο. Οι φετινές Χριστουγεννιάτικες μέρες είναι διαφορετικές. Μας καλούν να δημιουργήσουμε εορταστική ατμόσφαιρα, τηρώντας τα μέτρα που προβλέπονται για την ασφάλεια όλων μας.
Μετά τη χριστουγεννιάτικη φωταγώγηση της πόλης, ο Δήμος Πετρούπολης προσφέρει διαδικτυακές «στιγμές τέχνης» στο εορταστικό πνεύμα των ημερών.
Μουσική, τραγούδια, παραδοσιακά κάλαντα, χορός, αφήγηση παραμυθιών κ.α. από τις δομές και τα τμήματα της Διεύθυνσης Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου μας (Δημοτικό Ωδείο, Δημοτική Βιβλιοθήκη, Φιλαρμονική, Θεατρικό Εργαστήρι, Σύγχρονος χορός) και τους Εθνικοτοπικούς & Πολιτιστικούς Συλλόγους της πόλης μας.
Οι ηχογραφήσεις των μουσικών συνόλων θα ακούγονται από τα ηχεία της κεντρικής Λεωφόρου, ενώ το αναλυτικό πρόγραμμα των προβολών θα ανακοινωθεί σύντομα από την ιστοσελίδα του Δήμου.
Με κύριο μέλημα την ασφάλεια της δημόσιας υγείας, οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Πετρούπολης σχεδιάστηκαν με σκοπό να φτάσει το Πνεύμα των Χριστουγέννων, της ΧΑΡΑΣ, ΑΓΑΠΗΣ & ΖΕΣΤΑΣΙΑΣ σε κάθε σπίτι, σε κάθε πολίτη, δίχως να διακυβεύεται η ασφάλειά μας.
Με την ελπίδα, προσμονή & ευχή να είναι καλύτερη η χρονιά που έρχεται, θα γιορτάσουμε για φέτος τα Χριστούγεννα από μακριά αλλά… κοντά σας!!!

 

Η Πετρούπολη κάτω από το αστέρι των Χριστουγέννων!