Φιλικός αγώνας «Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδια» στην τελετή λήξης της α’ περιόδου του καλοκαιρινού «ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ CAMP» Δήμου Πετρούπολης

Φιλικός αγώνας «Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδια» στην τελετή λήξης της α’ περιόδου του καλοκαιρινού «ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ CAMP» Δήμου Πετρούπολης

Με μία υπέροχη και συνάμα ξεχωριστή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022 η τελετή λήξης της α’ περιόδου του καλοκαιρινού «ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ CAMP» του Δήμου Πετρούπολης, στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο «Νίκος Παξιμαδάς».
Θέαμα, ποιότητα, γέλιο και συγκίνηση, προσέφερε σε μικρούς και μεγάλους ο φιλικός αγώνας «Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδια» 3×3 από τους αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου «Άτλας» που αποτελεί μέρος του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών (ΠΑ.Σ.ΠΑ.).
Το τζάμπολ της έναρξης του αγώνα έδωσε ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος, με τα παιδιά να απολαμβάνουν από τις κερκίδες ένα πλούσιο θέαμα με δίποντα, τρίποντα και δυνατές «μονομαχίες».
Μετά τη λήξη του αγώνα απονεμήθηκαν κύπελλα σε όλους τους αθλητές του συλλόγου «Άτλας», καθώς και στον πρόεδρο της ομάδας. Τις βραβεύσεις πραγματοποίησαν ο Πρόεδρος & ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλης Φιλίππου & Χρήστος Κυριάκος.
Ο Δήμος Πετρούπολης ευχαριστεί όλους όσοι παρακολούθησαν από κοντά τον φιλικό αυτόν αγώνα και προσέφεραν τρόφιμα μακράς διάρκειας, προκειμένου να ενισχύσουν το σημαντικό έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου της πόλης μας που στις δύσκολες εποχές που διανύουμε επιτελεί ανθρωπιστικό έργο.