Με τη συμβολή συμπολιτών μας αποτράπηκε παράνομη απόρριψη μπαζών

Την περασμένη Παρασκευή (12/4) το μεσημέρι, δύο νεαροί συμπολίτες μας συνέβαλαν καθοριστικά στην αποτροπή ρύπανσης του βουνού μας.

Παρατήρησαν φορτηγό με μπάζα και ογκώδη αντικείμενα που κατευθυνόταν στον δασικό χώρο βόρεια του Δημοτικού Κοιμητηρίου της Πετρούπολης και αμέσως ενημέρωσαν τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Καθαριότητας, ο οποίος, αφού ειδοποίησε την Άμεση Δράση και τη Διοίκηση του Δήμου, μαζί με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο μετέβησαν στο σημείο, εντόπισαν τους παραβάτες ρυπαντές και απέτρεψαν την ολοκλήρωση της ασυνείδητης ενέργειάς τους.

Η Διεύθυνση Καθαριότητας, Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας και η Διοίκηση του Δήμου μας ευχαριστούν αυτά τα ευαισθητοποιημένα παιδιά για την ενεργή συμμετοχή τους στην αποτροπή της συγκεκριμένης αυθαιρεσίας σε βάρος της πόλης μας και του Ποικίλου όρους.

Καλούμε όλους τους πολίτες να συμμετέχουν ενεργά στην προστασία και διαφύλαξη του περιβάλλοντος. Όταν εντοπίζουν παρόμοιες αυθαιρεσίες, να βγάζουν μια φωτογραφία, να ενημερώνουν άμεσα το 100 και τις Υπηρεσίες του Δήμου Πετρούπολης (2132024400-3, 2105021300). Η προστασία της πόλης μας και του βουνού μας είναι πράξη αυτοπροστασίας και σεβασμού του χώρου μας έναντι των ασυνείδητων και κακόβουλων.