Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των rapid tests που διενεργήθηκαν στον Δήμο Πετρούπολης
Ο Δήμος Πετρούπολης ενημερώνει τους πολίτες ότι στο σύνολο των 291 ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020, μόλις δύο συμπολίτες μας βρέθηκαν θετικοί (0,69%).
Πρόκειται για έναν άντρα και μία γυναίκα με διάμεση ηλικία τα 54 έτη, οι οποίοι έχουν ήδη ειδοποιηθεί και τους ευχόμαστε περαστικά και ταχεία ανάρρωση!
Σύμφωνα με τη δήλωση του Δημάρχου Στέφανου Γαβριήλ Βλάχου «Τα αποτελέσματα αυτά είναι ενθαρρυντικά σε σχέση με την επιδημιολογική κατάσταση στην περιοχή, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να αποτελέσουν αιτία εφησυχασμού. Αντιθέτως, οι δημότες θα πρέπει να συνεχίσουν να τηρούν απαρέγκλιτα τους υγειονομικούς κανόνες και να παραμένουν πιστοί στις οδηγίες των ειδικών ώστε να περάσουμε αυτή τη δύσκολη περίοδο χωρίς προβλήματα.
Σε κάθε περίπτωση, ο Δήμος θα συνεχίσει να λαμβάνει μέτρα για την προστασία των πολιτών και θα βρίσκεται διαρκώς δίπλα τους, ανταποκρινόμενος σε κάθε τους ανάγκη».
Ευχαριστούμε θερμά τον ΕΟΔΥ και το ικανό και ευγενικό προσωπικό του για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας η οποία πραγματοποιήθηκε μέσα σε πέντε ώρες με απόλυτη ασφάλεια.