Ανδρεόπουλος, Αμαριανάκης «καρφώνουν» ενάντια στην έξωση οικογένειας στην Πετρούπολη

Σε δήλωσή του, ενάντια στην προσπάθεια έξωσης οικογένειας στην Πετρούπολη, ο βετεράνος πετοσφαιριστής, πρώην τεχνικός της εθνικής και νυν προπονητής της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, αναφέρει: «Μόνο οργή μπορεί να προκαλέσει στον καθένα μας, αν θέλει να λέγεται άνθρωπος, η προσπάθεια εκμετάλλευσης για ίδιον όφελος της ανέχειας συνανθρώπων μας.

Στη δυσκολία απλώνουμε το χέρι για να βοηθήσουμε τον συνάνθρωπο κι όχι για να του κλέψουμε τη ζωή. Η προσπάθεια κάποιων να πετάξουν στον δρόμο μια οικογένεια στην Πετρούπολη δεν πρέπει να γίνει ανεκτή.

Να σταματήσει τώρα κάθε διαδικασία αρπαγής του σπιτιού που έχτισε με στερήσεις και θυσίες. Να μην επιτρέψουμε όνειρα και ζωές να γίνονται συντρίμμια για να αυξήσουν κάποιοι τα κέρδη τους».

Από την πλευρά του ο βετεράνος πετοσφαιριστής και γραμματέας του Πανελληνίου Συλλόγου Παλαιμάχων Διεθνών Πετοσφαιριστών (Πα.Συ.Πα.Δι.Πε.), Σωτήρης Αμαριανάκης, δήλωσε: «Ο Αθλητισμός έχει στο επίκεντρό του τον άνθρωπο, είναι συνυφασμένος με αξίες όπως ο σεβασμός και η αλληλεγγύη. Κάθε άνθρωπος δικαιούται σεβασμού, έχει ανάγκη, κυρίως στα δύσκολα, την αλληλεγγύη μας.

Ενώνω τη φωνή μου με όλους όσοι αντιστέκονται στη βαρβαρότητα και την απανθρωπιά. Είναι ντροπή μια οικογένεια να πετιέται στον δρόμο, κάποιοι  να ξεσπιτώνουν συνανθρώπους μας για να κερδοσκοπήσουν. Αυτό το αίσχος πρέπει να σταματήσει τώρα».