ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Έπειτα από τις ανακοινώσεις της Κυβέρνησης και την έκδοση ΦΕΚ σχετικά με τα «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19», σας ενημερώνουμε ότι:
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ θα παραμείνουν κλειστές από την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020 μέχρι και τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020.
• Αναστέλλονται όλες οι δραστηριότητες σε αυτές τις αθλητικές εγκαταστάσεις, καθώς και κάθε είδους αθλητικές εκδηλώσεις μαζικού, εναλλακτικού, πνευματικού ή ψυχαγωγικού χαρακτήρα.
• Επιτρέπεται κατ’ εξαίρεση η ατομική άσκηση και άθληση σε εξωτερικούς δημόσιους χώρους (π.χ. πλατείες, πάρκα), χωρίς προπονητή.
Παρακαλούμε όλους τους συμπολίτες μας να τηρούν προσεκτικά τις οδηγίες της πολιτείας και των γιατρών, ώστε να συμβάλλουμε με τη στάση μας στο να ξεπεραστεί η πανδημία και σύντομα να αποτελούν οριστικά παρελθόν οι σχετικές απαγορεύσεις.
θα ακολουθήσει νεότερη Ανακοίνωση-Ενημέρωση από τον Δήμο μας, σχετικά με τη χρήση των εγκαταστάσεων από την 1η Δεκεμβρίου, ανάλογα με τις εξελίξεις.