Δήμος Πετρούπολης
Σε απάντηση δημοσιευμάτων για κρούσματα κορωνοϊού στο Δημαρχείο της πόλης, η Διοίκηση του Δήμου Πετρούπολης ενημερώνει τους πολίτες ότι:
Κατόπιν ενημέρωσης από ανεμβολίαστο υπάλληλο του Δήμου για θετικό αποτέλεσμα του rapid test στο οποίο υποβλήθηκε, η Διοίκηση του Δήμου προέβη σε όλες τις απαιτούμενες, βάσει πρωτοκόλλου ενέργειες.
• Προγραμματίστηκε έλεγχος όλων των εργαζομένων (με rapid test) ανά ομάδες των 20 ατόμων (για αποφυγή συνωστισμού), σε συνεργαζόμενο διαγνωστικό κέντρο, με την οδηγία να αποχωρήσουν από την υπηρεσία μετά την εξέταση και έως τη λήψη των αποτελεσμάτων
• Πραγματοποιήθηκε άμεση απολύμανση του κτιρίου (το απόγευμα της ίδιας μέρας)
• Οι νοσούντες και όσοι είχαν άμεση επαφή μαζί τους, τέθηκαν σε κατ’ οίκον περιορισμό

• Προγραμματίστηκε εκ νέου εξέταση των εργαζομένων μετά από διάστημα τριών (3) ημερών προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι δεν θα διαφύγει κάποια ψευδώς αρνητική εξέταση

 

Αξίζει να τονιστεί ότι σε όλα τα Δημοτικά κτίρια πραγματοποιείται έλεγχος πιστοποιητικών εμβολιασμού, νόσησης ή αρνητικού rapid test όπως ακριβώς προβλέπεται.
Όμως, όπως η πανδημία πλήττει το σύνολο του πληθυσμού της χώρας, έτσι μπορεί να πλήξει και το προσωπικό του Δήμου μας. Είναι λοιπόν επιτακτική ανάγκη να οχυρωθούμε με εμβολιασμό και να λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέσα ατομικής προστασίας.
Ευχόμαστε περαστικά και ταχεία ανάρρωση στους άξιους συνεργάτες μας που νοσούν.