Δήμος Πετρούπολης

Οι λόγοι που δεν προβλήθηκε ζωντανά η 16η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πετρούπολης

Από τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης 18 Δεκεμβρίου, μεγάλης έκτασης τεχνικό πρόβλημα στις υπηρεσίες της Google (Google Search, Google Maps, Gmail και Youtube) δημιούργησε αναστάτωση σε καταναλωτές και επιχειρήσεις σε παγκόσμια κλίμακα.
Μέχρι και σήμερα αρκετοί λογαριασμοί υπολειτουργούν. Ένας από τους λογαριασμούς που “χτυπήθηκε” από το τεχνικό πρόβλημα, ήταν και το κανάλι του Youtube του Δήμου Πετρούπολης.
Η επιχείρηση  MyConnection που έχει αναλάβει την ζωντανή μετάδοση των Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Πετρούπολης, μετέδιδε την ροή του Δημοτικού Συμβουλίου στο κανάλι του Δήμου, αλλά το Youtube δεν ανταποκρινόταν παρ’ όλες τις ενέργειες τόσο του τεχνικού που βρισκόταν στον χώρο του συνεδρίου, όσο και των τεχνικών που βρίσκονταν στα γραφεία της εταιρείας.

Το κανάλι του YouTube του Δήμου “ξεκόλλησε” τελικά τις πρώτες πρωινές ώρες με το βίντεο του Δημοτικού Συμβουλίου να εμφανίζεται λίγο μετά τις 07:00 το πρωί της 19ης Δεκεμβρίου.
Η επιχείρηση MyConnection απολογείται για οποιαδήποτε αναστάτωση μπορεί να δημιουργήθηκε στους Δημότες και σας ενημερώνει πως μπορείτε να δείτε το αρχειοθετημένο βίντεο στον ακόλουθο σύνδεσμο:
Μετάδοση της 16ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.
Σας επισυνάπτουμε παραπομπές σχετικά με το τεχνικό πρόβλημα της Google/YouTube και σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
https://www.iefimerida.gr/…/google-problimata-ypoleitoyrgoy…
https://www.news247.gr/…/sovaro-techniko-provlima-sti-googl…
https://www.newsbeast.gr/…/provlimata-se-google-youtube-kai…
https://downdetector.com/…/…/news/282800-problems-at-google/