Εκδήλωση - Workshop του έργου «Γραφείο Προώθησης της Απασχόλησης στον Δήμο Πετρούπολης»

Ο Δήμος Πετρούπολης διοργανώνει και σας προσκαλεί στην Εκδήλωση – Workshop που υλοποιείται στο πλαίσιο του έργου με τίτλο: «ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ» της πράξης «Πιλοτικές Δράσεις για την Προώθηση των Ευπαθών Ομάδων και των Νέων στην Απασχόληση (Διαδημοτικό Κοινωνικό Δίκτυο “ΣΥΜΠΡΑΤΤΩ”)».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 Ιουλίου 2023, κατά τις ώρες 9:30 – 12:30, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την παρακολουθήσουν:
• Δια ζώσης στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πετρούπολης, (Εθνικής Αντιστάσεως 61)
• Μέσω zoom στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://us02web.zoom.us/j/83138592853…

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Προγραμματισμού & Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Πετρούπολης Θοδωρής Λάππας.
Το Workshop αφορά σε θέματα Διαμόρφωσης Βιογραφικού Σημειώματος και Τεχνικές Αναζήτησης Εργασίας και σκοπό έχει να ενημερώσει και να υποστηρίξει τόσο τους ωφελούμενους του Προγράμματος, όσο και συνολικά την Κοινότητα και τα άτομα που βρίσκονται σε αναζήτηση εργασίας.

Το έργο είναι συγχρηματοδοτούμενο από το ΕΚΤ, Ε.Π. «Αττική 2014 – 2020» και από εθνικούς πόρους. Φορέας Χρηματοδότησης είναι η Περιφέρεια Αττικής, η οποία στηρίζει χρηματοδοτικά τις ΟΧΕ/ΒΑΑ, με ενδιάμεσο Φορέα Διαχείρισης τον ΑΣΔΑ. Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο: http://efd.asda.gr/oxe_w_a.html

Η διαδικασία αιτήσεων για ένταξη ωφελούμενων παραμένει ανοικτή.
Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο: https://sympratto.petroupoli.gov.gr/ καθώς και στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Πετρούπολης (Αθανασίου Διάκου 88Α & Αγίου Δημητρίου).