Τα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών της πόλης μας υποδέχτηκαν το καλοκαίρι!

Με παιδικές φωνές και χαμόγελα, «πλημμύρισε» η πλατεία Αγίου Δημητρίου, στην καθιερωμένη καλοκαιρινή γιορτή των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Πετρούπολης, που ήταν γεμάτη εκπλήξεις, χρώματα, ήχους & φαντασία.

Κατά τη διάρκεια της γιορτής, τα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών της πόλης μας αποχαιρέτησαν τη σχολική χρονιά που φεύγει και καλωσόρισαν το καλοκαίρι, με μουσική, χορό, πρωτότυπες κατασκευές, μπαλόνια, facepainting, ταχυδακτυλουργικά, bubble show και άφθονο παγωτό!

Τόσο ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος, όσο και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής Νίκος Κακαβάς, κατά τον χαιρετισμό τους τόνισαν το σημαντικό παιδαγωγικό έργο που προσφέρουν οι Παιδικοί & Βρεφονηπιακοί Σταθμοί της πόλης μας, όπου τα παιδιά εξοπλίζονται στη ζωή με τα πρώτα εφόδια, διαπλάθονται ως χαρακτήρες και κοινωνικοποιούνται.

Κατόπιν, ευχαρίστησαν τη Διεύθυνση και το άρτια καταρτισμένο και ικανό Εκπαιδευτικό, Διοικητικό και Βοηθητικό Προσωπικό του Δήμου για τη συνέπεια στο έργο τους, την αγάπη τους στα παιδιά και τον ζήλο που επιδεικνύουν καθημερινά, ώστε να καλύπτουν τα κενά και να ξεπερνούν τις δυσκολίες.

Επίσης, δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους, ενώ δεσμεύτηκαν για τη συνέχιση των αδιάλειπτων προσπαθειών της Διοίκησης για την περαιτέρω αναβάθμιση των υπηρεσιών, αλλά και των υποδομών στους Δημοτικούς Παιδικούς & Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της πόλης.

Τέλος, αμφότεροι, αντάλλαξαν ευχές για ένα Καλό Καλοκαίρι, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για το Φθινόπωρο.