Home

Ο Δήμος Πετρούπολης σας προσκαλεί στην Ημερίδα που υλοποιείται στο πλαίσιο του έργου με τίτλο: «ΑΠΟ ΤΟ ΖΗΝ ΣΤΟ ΕΥ ΖΗΝ» της πράξης «Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες και Δράσεις Πρόληψης και Αντιμετώπισης των Διακρίσεων, Βελτίωσης της Ποιότητας Ζωής, Κοινωνικής Ένταξης, Αντιμετώπισης της Φτώχειας και την Παροχή Ανοιχτής Ειδικής Φροντίδας των Ευπαθών Ομάδων του Δήμου Πετρούπολης», στο πλαίσιο της ΒΑΑ/ΟΧΕ της Δυτικής Αθήνας (Τμήματα Α και Β).
Η Ημερίδα με θέμα: Ολοκλήρωση και απολογισμός του έργου «Από το Ζην στο Ευ Ζην» θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023, κατά τις ώρες 18:00 – 20:00, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Πετρούπολης, (Μπουμπουλίνας 59 & Αθανασίου Διάκου).

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής Νίκος Κακαβάς.
Το έργο είναι συγχρηματοδοτούμενο από το ΕΚΤ, Ε.Π. «Αττική 2014 – 2020» και από εθνικούς πόρους. Φορέας Χρηματοδότησης είναι η Περιφέρεια Αττικής, η οποία στηρίζει χρηματοδοτικά τις ΟΧΕ/ΒΑΑ, με ενδιάμεσο Φορέα Διαχείρισης τον ΑΣΔΑ.