«Καλοκαιρινές Διαδρομές» των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Πετρούπολης στο Θέατρο Πέτρας

«Καλοκαιρινές Διαδρομές» των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Πετρούπολης στο Θέατρο Πέτρας

Μετά από απουσία δύο χρόνων, λόγω της πανδημίας, το Θέατρο Πέτρας «πλημμύρισε» και πάλι με παιδικές φωνές και χαμόγελα, την Τρίτη 28 Ιουνίου 2022, στην καθιερωμένη καλοκαιρινή γιορτή των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Πετρούπολης με τον τίτλο «Καλοκαιρινές Διαδρομές».
Τα παιδιά αποχαιρέτησαν τη σχολική χρονιά που φεύγει με μοναδικό και ξεχωριστό τρόπο, δίνοντας τη δική τους μουσικοθεατρική παράσταση, σκορπίζοντας χαρά, ενθουσιασμό, αλλά και συγκίνηση σε γονείς, εκπαιδευτικούς και παρευρισκόμενους.
Με τη βοήθεια των παιδαγωγών, οι λιλιπούτειοι πρωταγωνιστές ξεδίπλωσαν το ταλέντο και τη ζωντάνια τους και στην κυριολεξία τους καθήλωσαν όλους με την άψογη -για την ηλικία τους- πειθαρχία και συνεργασία, προκαλώντας τον θαυμασμό.
Τόσο ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος, όσο και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Νίκος Κακαβάς, κατά τον χαιρετισμό τους τόνισαν το σημαντικό παιδαγωγικό έργο που προσφέρουν οι Παιδικοί & Βρεφονηπιακοί Σταθμοί της πόλης μας, όπου τα παιδιά εξοπλίζονται στη ζωή με τα πρώτα εφόδια, διαπλάθονται ως χαρακτήρες και κοινωνικοποιούνται.
Κατόπιν, ευχαρίστησαν τη Διεύθυνση και το άρτια καταρτισμένο και ικανό Εκπαιδευτικό, Διοικητικό και Βοηθητικό Προσωπικό του Δήμου για τη συνέπεια στο έργο τους, την αγάπη τους στα παιδιά και τον ζήλο που επιδεικνύουν καθημερινά, ώστε να καλύπτουν τα κενά και να ξεπερνούν τις δυσκολίες.
Επίσης, δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους, ενώ δεσμεύτηκαν για τη συνέχιση των αδιάλειπτων προσπαθειών της Διοίκησης για την περαιτέρω αναβάθμιση των υπηρεσιών, αλλά και των υποδομών στους Δημοτικούς Παιδικούς & Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της πόλης.

Τέλος, αμφότεροι, αντάλλαξαν ευχές για ένα Καλό Καλοκαίρι, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για το Φθινόπωρο.