«Αθλητικές Εκδηλώσεις Άνοιξη - Καλοκαίρι 2022» του Δήμου Πετρούπολης

Πραγματοποιήθηκαν  οι Επιδείξεις των Τμημάτων Ρυθμικής & Ενόργανης Γυμναστικής του Δήμου Πετρούπολης στο πλαίσιο των Αθλητικών Εκδηλώσεων «Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022»

Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022 οι πολυαναμενόμενες επιδείξεις των Τμημάτων Ρυθμικής & Ενόργανης Γυμναστικής, στο πλαίσιο των Αθλητικών Εκδηλώσεων «Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022».

Στον ειδικά διαμορφωμένο αγωνιστικό χώρο του κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου «Ν. Παξιμαδάς», τα τμήματα παρουσίασαν με άψογο συντονισμό και αθλητική δεξιοτεχνία προγράμματα υψηλού επιπέδου, εντυπωσιάζοντας το κοινό και αποδεικνύοντας έτσι τη δουλειά που έγινε καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς από τις Εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής του Δήμου.

Τα προγράμματα επιμελήθηκαν οι προπονήτριες και χορογράφοι των τμημάτων: Χριστίνα Αυλωνίτη, Μπέτυ Στρατικοπούλου και Άντζελα Χρόνη.

Οι μικροί και μεγάλοι αθλητές των τμημάτων ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη νέα Αθλητική περίοδο 2022 – 2023 με νέα προγράμματα και ακόμα μεγαλύτερη θέληση για άσκηση και υγεία, έτσι ώστε όλοι μαζί να επαναλάβουν την φετινή τους επιτυχία και να αποκτήσουν αξιομνημόνευτες εμπειρίες, πάντα στα πλαίσια του «ευ αγωνίζεσθαι».

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τη χορογραφία «Fight Your Limits» από το Επίλεκτο Τμήμα Ενόργανης: