Με αισιοδοξία και παιδικά χαμόγελα ξεκίνησε το «ΑΘΛΗΤΙΚΟ CAMP» του Δήμου Πετρούπολης.

Με αισιοδοξία και παιδικά χαμόγελα ξεκίνησε το «ΑΘΛΗΤΙΚΟ CAMP» του Δήμου Πετρούπολης.

Με παιδικές φωνές και χαμόγελα γέμισαν το πρωί της Δευτέρας 20 Ιουνίου 2022 οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου «Ν. Παξιμαδάς», κατά την έναρξη της α’ περιόδου (20 Ιουνίου – 1 Ιουλίου 2022), του «ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ CAMP» που διοργάνωσε ο Δήμος Πετρούπολης σε συνεργασία με τη ΔΗ.Κ.Ε.ΠΕ..
Οι εκπαιδευτές του «ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ CAMP» υποδέχθηκαν τα τριακόσια και πλέον παιδιά που συμμετείχαν με ενθουσιασμό και κέφι και τα ενθάρρυναν προκειμένου να περάσουν ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι με μουσική, χορό, παιχνίδι, ψυχαγωγία, άθληση και βιωματικές δράσεις.
Στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο «Ν. Παξιμαδάς» βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας και ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Προγραμματισμού, Οικονομικών Υπηρεσιών και Υπεύθυνος ΔΗ.Κ.Ε.ΠΕ. Θοδωρής Λάππας, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.ΠΕ. Νίκο Παπουτσά, οι οποίοι καλωσόρισαν τα παιδιά και τους ευχήθηκαν να περάσουν ένα χαρούμενο, ξέγνοιαστο και δημιουργικό καλοκαίρι. Ταυτόχρονα, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους εκπαιδευτές και να διαπιστώσουν ότι τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας, τόσο στο πλαίσιο της πανδημίας όσο και της προστασίας των παιδιών γενικότερα.
Όλες οι δραστηριότητες του «ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ CAMP» είναι σχεδιασμένες ώστε να ενθαρρύνουν και να προάγουν αξίες, όπως η ομαδικότητα, ο αλληλοσεβασμός και η υπευθυνότητα, αλλά και να ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση των παιδιών, τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις βασικές αρχές των αθλημάτων και τη σωστή αθλητική συμπεριφορά.