Συναυλία «Η ΕΡΩΤΙΚΗ ΝΑΤΑΣΑ»
Ένα διαφορετικό καλοκαίρι που χρειαζόταν βαθιές ανάσες κι η κάθε του στιγμή έμοιαζε να είναι ξεχωριστή, οδήγησε τη Νατάσα Θεοδωρίδου σε ένα μεγάλο ταξίδι σ’ όλη την Ελλάδα, ενώ τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, ετοιμάζεται να κάνει στάση και στο «Φεστιβάλ Πέτρας» του Δήμου Πετρούπολης.
Η Νατάσα Θεοδωρίδου, που από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα στο κοινό της με το δικό της μοναδικό τρόπο -τα live της στο Instagram έγραψαν ιστορία- ξεκίνησε στις αρχές Ιουλίου μια σειρά συναυλιών με μία πιο ερωτική διάθεση. Το δήλωσε άλλωστε και μέσα από την καινούργια της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Η ερωτική Νατάσα» που κυκλοφόρησε πρόσφατα και περιλαμβάνει αγαπημένα της τραγούδια από την πλειάδα που φέρουν την υπογραφή του σπουδαίου Μίμη Πλέσσα.
Η Νατάσα Θεοδωρίδου με την φωνή της, το στυλ και την αμεσότητά της, θα μας ταξιδέψει μέσα από τα τραγούδια της που τόσο πολύ έχουν αγαπηθεί από τον κόσμο που την έχει αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή της καριέρας της.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει όλες τις δικές της μεγάλες επιτυχίες, καθώς και τραγούδια που αγαπά να ερμηνεύει και να επικοινωνεί με τον πιο ειλικρινή τρόπο με το κοινό που την ακολουθεί πιστά.
Θέατρο Πέτρας: Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021
Συναυλία: «Η ΕΡΩΤΙΚΗ ΝΑΤΑΣΑ»
Ώρα έναρξης: 21:00
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00