Ο Δήμος Πετρούπολης συγκέντρωσε σχολικά είδη συμμετέχοντας στη δράση «Το Παιδί πάνω από όλους»

Ο Δήμος Πετρούπολης συμμετείχε στην Πανελλαδική εκστρατεία «Το Παιδί πάνω από όλους» του «Όλοι Μαζί Μπορούμε», συγκεντρώνοντας σχολικά είδη και αναλώσιμα, για τα παιδιά των ωφελούμενων της Δομής του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Διεύθυνσης Παιδείας, Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής.

Η δράση στην οποία συμμετείχε ο Δήμος Πετρούπολης μαζί με άλλους 59 Δήμους από την Αττική, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020 μεταξύ 10:00 – 14:00 στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου.

Από νωρίς το πρωί, οι πολίτες προσέρχονταν στον χώρο υποδοχής του Κέντρου Κοινότητας, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δήμου, προσφέροντας σχολικά είδη προκειμένου να καλυφτούν οι ανάγκες κάθε παιδιού και να ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά με θετική διάθεση και αισιοδοξία!

Σημειώνεται, ότι η δράση πραγματοποιήθηκε με όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας που προβλέπουν οι αρμόδιες αρχές για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος σε δήλωσή του, ευχαρίστησε την ομάδα του «Όλοι μαζί μπορούμε» για την πρωτοβουλία και την κοινωνική προσφορά τους, σε μία εποχή που λόγω της υγειονομικής κρίσης, υπάρχουν οικογένειες που στερούνται τα απαραίτητα, ευχαριστώντας παράλληλα και τους πολίτες της Πετρούπολης που έδειξαν την αλληλεγγύη τους και βοήθησαν σε αυτό τον κοινωνικό σκοπό, τονίζοντας: Φέτος, η συμμετοχή όλων μας σε δράσεις σαν αυτή είναι ακόμα πιο σημαντική, με δεδομένο το κλίμα ανασφάλειας που βιώνουν χιλιάδες οικογένειες και τα παιδιά τους στη χώρα μας! Με τη συμμετοχή όλων, θα καταφέρουμε να μην αφήσουμε κανένα παιδί χωρίς τα απαραίτητα, ώστε να ξεκινήσει με θετική διάθεση και αισιοδοξία τη νέα σχολική χρονιά!

Παρόντες στη δράση ήταν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλης Φιλίππου και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Σκαλιστήρας.

 

 

Φωτογραφίες: GEORGE PANOS Photography