Έναρξη εγγραφών και υποβολής αιτήσεων στις πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες του Δήμου Πετρούπολης.

Έναρξη εγγραφών και υποβολής αιτήσεων στις πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες του Δήμου Πετρούπολης.

Η Διεύθυνση Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας σας ενημερώνει ότι:
Το Γυμναστήριο Ανδρών/Γυναικών θα λειτουργεί κανονικά για τους αθλούμενους που έχουν σε ισχύ τις ιατρικές βεβαιώσεις και επιθυμούν να επανεγγραφούν, από την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019. Εγγραφές νέων μελών θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019. Δείτε εδώ τα δικαιολογητικά που απαιτούνται και εδώ τις γενικές υποχρεώσεις των αθλουμένων.
Το Δημοτικό Κολυμβητήριο θα λειτουργεί κανονικά για τους αθλούμενους που έχουν σε ισχύ τις ιατρικές βεβαιώσεις και επιθυμούν να επανεγγραφούν, από την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019. Εγγραφές νέων μελών θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019. Εγγραφές νέων μελών θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019Η γραμματεία θα δέχεται αιτήσεις καθημερινά 10.00-14.00 το πρωί και 16.00 – 20.00 το απόγευμα.
Δείτε εδώ τα δικαιολογητικά που απαιτούνται και εδώ τις γενικές υποχρεώσεις των αθλουμένων.
Εγγραφές στις Αθλητικές Δραστηριότητες του Δήμου Πετρούπολης (μπάσκετ, ποδόσφαιρο, βόλλεϋ, ενόργανη και ρυθμική γυμναστική) θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019. Δείτε εδώ αναλυτικά ημερομηνίες και ώρες ανά δραστηριότητα, εδώ τα δικαιολογητικά που απαιτούνται και εδώ τις γενικές υποχρεώσεις των αθλουμένων.
Αιτήσεις συμμετοχής στις Πολιτιστικές Δραστηριότητες του Δήμου Πετρούπολης (Παραδοσιακοί Χοροί, Λάτιν Χοροί, Σύγχρονος Χορός, Ρυθμική και ψυχοκινητική αγωγή, Κεραμική, Εικαστικά, Αγιογραφία, Φωτογραφία, Θέατρο παιδιών, εφήβων και ενηλίκων) θα γίνονται δεκτές από τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019 στη Γραμματεία Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων (Πολιτιστικό Κέντρο, Εθνικής Αντίστασης 61).
Η γραμματεία στο Πολιτιστικό Κέντρο (Εθνικής Αντίστασης 61) θα δέχεται αιτήσεις καθημερινά 09.00-13.00 το πρωί και 16.00 – 20.00 το απόγευμα, μέχρι την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου. Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές και μετά τις 20 Σεπτεμβρίου, στις δραστηριότητες του Πολιτισμού στις οποίες δεν θα έχουν συμπληρωθεί ακόμα οι θέσεις των τμημάτων.
Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες, εδώ τα δικαιολογητικά που απαιτούνται και εδώ τις γενικές υποχρεώσεις των συμμετεχόντων.
Πληροφορίες: Διεύθυνση Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, 210 5063710.