Ολοκληρώθηκαν σήμερα, 14/02, οι ειδικές προβολές της ταινίας του Παντελή Βούλγαρη «Το τελευταίο σημείωμα» για τα σχολεία της πόλης μας.
   Η ταινία προβλήθηκε για τα Λύκεια και τις Γ΄ τάξεις των Γυμνασίων, στο Πνευματικό Κέντρου του Δήμου Πετρούπολης. Το «παρόν» έδωσαν η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής, Ανθή Ζορμπά και ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και υπεύθυνος του Χειμερινού Κινηματογράφου, Μανώλης Δαλέντζας.
   Στην ομιλία της η Αντιδήμαρχος ευχαρίστησε θερμά τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Δημοτικής Αρχής. Τόνισε, πως σκοπός της προβολής της ταινίας είναι η επαφή της νεολαίας με τη νεότερη ιστορία του τόπου της και το ερέθισμα για την περαιτέρω εμβάθυνσή της.
   Όπως ανέφερε «μπορούμε όλοι και ιδιαίτερα εσείς, η νέα γενιά, να αναζητήσουμε την αγωνιστική κληρονομιά των παππούδων μας, να παραδειγματιστούμε και να εμπνευστούμε, αφού απέναντι στον κόσμο της βαρβαρότητας και της κτηνωδίας, που αντιπροσωπεύουν οι δυνάμεις του φασισμού, μπορεί και επιβάλλεται να ορθωθεί ο κόσμος της αλληλεγγύης, της αξιοπρέπειας και της αισιοδοξίας για ένα καλύτερο αύριο».
                                                       Η Δημοτική Αρχή
                                                          14/2/2018

 «ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ» ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

Dimos2 Petroupolis

Dimos2 Petroupolis, Αρθρογράφος

123