Ο Δήμος Πετρούπολης σε συνεργασία με το Σκακιστικό Όμιλο “Α.Σ.Ο.Π. ΔΙΑΣ” διοργάνωσαν την “1η σκακιστική γιορτή των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών”, την Πέμπτη 31 Μαΐου 2018, με αφορμή τη λήξη του προγράμματος εκμάθησης σκακιού, που πραγματοποιήθηκε τη φετινή χρονιά.
    Η Σκακιστική Γιορτή στέφθηκε με επιτυχία καθώς η στρογγυλή πλατεία της πόλης πλημμύρισε με περισσότερα από 140 παιδιά από τα τμήματα των προνηπίων όλων των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, από γονείς και από τους σκακιστές του συλλόγου.
    Ο ενθουσιασμός και η χαρά ήταν ζωγραφισμένα στο πρόσωπα των  λιλιπούτειων φίλων μας που στο αγωνιστικό μέρος καθοδηγήθηκαν από τους έμπειρους σκακιστές του συλλόγου και μυήθηκαν στο συγκεκριμένο άθλημα.
    Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Βαγγέλης Σίμος, η  αντιδήμαρχος Παιδείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής, Ανθή Ζορμπά, η αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας, Ρούλα Κανέλλη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Θανάσης Φιλίππου και ο δημοτικός σύμβουλος, Βασίλης Κατσαμάκης.
    Μετά το αγωνιστικό μέρος της γιορτής, τα παιδιά γεμάτα χαρά και περηφάνια παρέλαβαν μετάλλια και επαίνους για τη συμμετοχή τους στη σκακιστική γιορτή.
    Ο Δήμος Πετρούπολης ευχαριστεί τον Σκακιστικό Όμιλο “Α.Σ.Ο.Π. ΔΙΑΣ” για την συνεργασία του και τη συνεισφορά του στην εκμάθηση σκακιού.

                                                                     Η Δημοτική Αρχή
                                                                       01/06/2018

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Dimos2 Petroupolis

Dimos2 Petroupolis, Αρθρογράφος

123