ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΔΡΟΜΩΝ ΑΠΟ ΜΠΕΤΟΝ ΣΕ ΟΔΟΥΣ ΜΕ ΕΝΤΟΝΗ ΚΑΤΩΦΕΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ   Ξεκίνησαν, σήμερα, 19 Απριλίου 2018, οι εργασίες κατασκευής-ανακατασκευής μπετοδρόμων στην πόλη μας, από τις οδούς Βουλγαροκτόνου και Κνωσσού. Το συγκεκριμένο έργο, το οποίο είναι χρηματοδοτούμενο από την Περιφέρεια (προϋπολογισμού 451.628,00 ευρώ), υλοποιείται στα πλαίσια της μελέτης “ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΡΟΜΩΝ ΑΠΟ ΜΠΕΤΟΝ ΣΕ ΟΔΟΥΣ ΜΕ ΕΝΤΟΝΗ ΚΑΤΩΦΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ“ και αφορά εργασίες κατασκευής – ανακατασκευής μπετοδρόμων στο Δήμο Πετρούπολης, σε οδούς πλακοστρωμένους ή ασφαλτοστρωμένους με έντονη κλίση κατωφέρειας (άνω του 15%), όπου έχουν επανειλημμένως αναφερθεί περιστατικά τροχαίων ατυχημάτων λόγω ολισθηρότητας των οδών (προβλέπονται συνοπτικά εργασίες εκσκαφών, κατασκευών βάσεων, μπετοδρόμων με χρήση οπλισμένου σκυροδέματος κλπ).
   Η έναρξη των εργασιών έγινε από την οδό Βουλγαροκτόνου (Κνωσσού-Π. Μελά) και θα συνεχιστούν για τις οδούς Λυκούργου (Κνωσσού-Τομπάζη το μισό), Π. Μελά (Ηφαίστου- Ηρακλέους), Κνωσσού (Μυκηνών-Βουλγαροκτόνου και Ηρακλέως-Ηφαίστου), Ηρακλέους (Πλούτωνος-Κνωσσού), Ακροπόλεως (Ηρακλέως-Ηφαίστου) και Ανδρούτσου (Δ. Ακρίτα-Σουλίου).
   Σε σύντομο χρονικό διάστημα πρόκειται να ξεκινήσει και το έργο στην οδό Ελαιών, σε εφαρμογή της μελέτης “ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΕΛΑΙΩΝ” (Α’ φάση) και περιλαμβάνει τη διαμόρφωση πεζοδρομίων και τον ορισμό νέου άξονα μέρους της οδού Ελαιών.

 ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΔΡΟΜΩΝ ΑΠΟ ΜΠΕΤΟΝ ΣΕ ΟΔΟΥΣ ΜΕ ΕΝΤΟΝΗ ΚΑΤΩΦΕΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΔΡΟΜΩΝ ΑΠΟ ΜΠΕΤΟΝ ΣΕ ΟΔΟΥΣ ΜΕ ΕΝΤΟΝΗ ΚΑΤΩΦΕΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΔΡΟΜΩΝ ΑΠΟ ΜΠΕΤΟΝ ΣΕ ΟΔΟΥΣ ΜΕ ΕΝΤΟΝΗ ΚΑΤΩΦΕΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

Dimos2 Petroupolis

Dimos2 Petroupolis, Αρθρογράφος

123