Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα στις 23 Απριλίου 2018 στο Πνευματικό Κέντρο Πετρούπολης το καλωσόρισμα των καθηγητών και μαθητών των σχολείων της Ιταλίας, της Λιθουανίας, της Τουρκίας, της Πολωνίας και της Ρουμανίας, που υλοποιείται μέσω του προγράμματος Erasmus+ με τίτλο ¨Μorecultures-oneEuropeanidendity¨, σε συνεργασία με το 5ο ΓΕ.Λ Πετρούπολης.
   Το παρών στην τελετή υποδοχής έδωσαν ο δήμαρχος, Βαγγέλης Σίμος, η αντιδήμαρχος Παιδείας, Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής , Ανθή Ζορμπά και η Διευθύντρια Παιδείας, Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής, Πηγή Αποστολάκη, προκείμενου να υποδεχθούν με την διευθύντρια του 5ου ΓΕ.Λ Πετρούπολης Νίκη Ράπτη, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του σχολείου.
   Ο δήμαρχος Βαγγέλης Σίμος απένειμε βραβεία στις ομάδες εκπαιδευτικών και μαθητών της κάθε χώρας, ενώ στην ομιλία του τόνισε πως “μέσα από την ανταλλαγή μαθητών ενισχύεται η εκπαίδευση και οι μαθητές μαθαίνουν να συναναστρέφονται και να κοινωνικοποιούνται
   Τέλος, έδωσε συγχαρητήρια στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς για την συμμετοχή τους στα προγράμματα Erasmus+ και ευχήθηκε να απολαύσουν την διαμονή τους στην Ελλάδα .
   Η Δημοτική Αρχή στηρίζοντας την νεολαία, πάντοτε θα είναι παρόν σε δημιουργικές κινήσεις που αφορούν την εκπαίδευση και το κοινωνικό περιβάλλον των καθηγητών και των μαθητών.

                                                       Η Δημοτική Αρχή
                                                          23/04/2018

 ΤΕΛΕΤΗ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ & ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ERASMUS+ΤΕΛΕΤΗ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ & ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ERASMUS+

Dimos2 Petroupolis

Dimos2 Petroupolis, Αρθρογράφος

123