ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ & ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΗ    Η Δημοτική Αρχή σε συνεργασία με τον Πεζοπορικό – Ορειβατικό Σύλλογο, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, πραγματοποίησε την Κυριακή 6 Μαΐου 2018 την πεζοπορία και τη συμβολική δενδροφύτευση στο Ποικίλο Όρος, στην περιοχή Λατομείο Μουσαμά.
    Σκοπός της δράσης ήταν να αναδειχτεί η αντίθεση του πετρουπολιώτικου λαού στα σχέδια της Κυβέρνησης και της Περιφέρειας Αττικής, όσον αφορά τις εξελίξεις για την επέκταση της χωματερής στη Φυλή, καθώς και τη νέα χωροθέτηση του ΧΥΤΑ στο ανενεργό Λατομείο Μουσαμά.
    Οι κάτοικοι, που συμμετείχαν, ακολούθησαν τη διαδρομή από το Δημοτικό Κοιμητήριο μέχρι το λατομείο, ενώ δενδροφύτευσαν δενδρύλλια με πρωταγωνιστές κυρίως τους μαθητές που συμμετείχαν.
    Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί συνέχεια ποικίλων κινήσεων που έχει πραγματοποιήσει η Δημοτική Αρχή (με μαζικές υπογραφές – κινητοποιήσεις στο Υπουργείο Περιβάλλοντος), ενώ το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθεί κινητοποίηση στην Περιφέρεια προκειμένου να διαμαρτυρηθούμε εκ νέου για τις εξελίξεις.
    
                                                        Η Δημοτική Αρχή
                                                           07/05/2018

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ & ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ & ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ & ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΗ

Dimos2 Petroupolis

Dimos2 Petroupolis, Αρθρογράφος

123