Στα πλΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ «ΒαδίΖΩ – Βήματα Με Αξίες Ζωής»αίσια της Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Πετρούπολης θα πραγματοποιηθεί το Βιωματικό Εκπαιδευτικό Εργαστήριο «ΒαδίΖΩ: Βήματα με Αξίες Ζωής», το οποίο θα απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής και πρώτης
σχολικής ηλικίας (4-8 ετών)
.
   Μέσα από αφηγήσεις λαϊκών παραμυθιών και ιστοριών, επιδαπέδια παιχνίδια, παιχνίδια συνεργασίας και εξερεύνησης δεξιοτήτων, μουσικοκινητικά δρώμενα καθώς και καλλιτεχνικά εργαστήρια, τα παιδιά θα ευαισθητοποιηθούν σε Αξίες Ζωής.
   Πιο συγκεκριμένα, θα καλλιεργήσουν στάσεις και αξίες για μια θετική συμπεριφορά, που θα τα βοηθήσει να αντιμετωπίσουν πιο αποτελεσματικά τις απαιτήσεις και τις προκλήσεις της καθημερινής ζωής, κάτω από το πρίσμα της αλληλεγγύης.
   Το συγκεκριμένο Εργαστήριο οργανώνεται και υλοποιείται από την Αγγελική Νιάρχου, νηπιαγωγό – εκπαιδευτική εμψυχώτρια και τη Βιολέτα Σολιδάκη, παιδαγωγό – αφηγήτρια.
   Θα πραγματοποιείται κάθε Κυριακή, 18:00 – 19:30, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου μας, στον γ΄ όροφο, (Μπουμπουλίνας 59 & Αθ. Διάκου).
   Οι αιτήσεις θα κατατίθενται από τις 05/02 στην Διεύθυνση Παιδείας, Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής (Κρήτης 2), στον β΄ όροφο.
   Απαραίτητη η προσκόμιση φορολογικής δήλωσης. Θα προηγηθούν τα παιδιά που ανήκουν στους ωφελούμενους των ευάλωτων ομάδων του Δήμου μας.
   Η δράση θα είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουν.


Dimos2 Petroupolis

Dimos2 Petroupolis, Αρθρογράφος

123