« Με ένα βιβλίο Μαθαίνω»
  Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι επισκέψεις των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών της πόλης μας, που πραγματοποιήθηκαν από τις 26 ως τις 29 Μαρτίου 2018 στην Δημοτική Βιβλιοθήκη της πόλης μας.
  Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, οι λιλιπούτειοι φίλοι μας κατά την επίσκεψη τους στο Παιδικό Τμήμα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης εξερεύνησαν παρέα με την βιβλιοθηκονόμο και την παιδαγωγό – εμψυχώτρια, τους χώρους της βιβλιοθήκης, καθώς τους δόθηκε η ευκαιρία να καταλάβουν τη σημασία των βιβλίων. Εξάλλου, η συγκεκριμένη εκπαιδευτική επίσκεψη είχε στόχο τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας να μυηθούν στη φιλαγνωσία και στη διαδικασία του δανεισμού, στη μάθηση της σωστής χρήσης και της διατήρησης του βιβλίου.
  Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης, οι φωνούλες και τα χαμόγελα των μικρών μας φίλων γέμισαν τους χώρους της Βιβλιοθήκης, καθώς ψυχαγωγήθηκαν μέσα από την αφήγηση ενός παιδικού βιβλίου και μέσα από διαδραστικό παιχνίδι που ακολούθησε.
  Το παρόν στην ξενάγηση έδωσαν η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Πολιτικής & Πρόνοιας, Ανθή Ζορμπά, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νέας Γενιάς, Βάσω Πουλογιαννοπούλου, η Διευθύντρια Παιδείας, Κοινωνικής Πολιτικής & Πρόνοιας, Πηγή Αποστολάκη και η Προϊσταμένη Τμήματος Παιδικών Σταθμών, Νικολακοπούλου Χριστίνα.
  Στο τέλος, τα παιδιά παρέλαβαν κάρτες συμμετοχής και εγγραφής στην Δημοτική Βιβλιοθήκη, ώστε να μπορούν να έρθουν με τους γονείς τους και να δανειστούν κάποιο βιβλίο που επιθυμούν.

                                                                    Η Δημοτική Αρχή
                                                                      30/03/2018

 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Dimos2 Petroupolis

Dimos2 Petroupolis, Αρθρογράφος

123