Συνεχίζεται το πρόγραμμα της Αθλητικής Άνοιξης – Καλοκαίρι 2018, με την διεξαγωγή φιλικών αγώνων Ποδοσφαίρου αγοριών και κοριτσιών μεταξύ των Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων της πόλης μας. Οι συγκεκριμένοι αγώνες, οι οποίοι πραγματοποιούνται στο 2ο Δημοτικό Στάδιο Πετρούπολης Αλκυών, ξεκίνησαν στις 7 Μαΐου και ολοκληρώνονται στις 10 Μαΐου 2018.
  Ως Δημοτική Αρχή, υποστηρίζουμε τα οφέλη του Αθλητισμού στη ζωή όλων μας και πιστεύουμε ότι οφείλουμε να είμαστε πάντα δίπλα στους νέους και να ενισχύουμε την συμμετοχή τους στα ομαδικά αθλήματα, προκειμένου να αναπτύσσουν νέες σωματικές ικανότητες, να κοινωνικοποιούνται, να ψυχαγωγούνται, αλλά και να βελτιώνουν το αίσθημα της αυτοπεποίθησής τους.
  Εξίσου σημαντικό, όμως, πιστεύουμε ότι είναι και το γεγονός ότι το παιδί, μέσα από τον αθλητισμό, αντιλαμβάνεται και αποδέχεται τη διαφορετικότητα και καλλιεργεί την ιδέα του αλληλοσεβασμού και της ανεκτικότητας.
  Επόμενος σταθμός της Αθλητικής Άνοιξης – Καλοκαίρι 2018 είναι ο Λαϊκός Ανώμαλος Δρόμος, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Μαΐου στο Άλσος Αγίου Δημητρίου.

                                                             Η Δημοτική Αρχή
                                                                09/05/2018

 ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018 ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018 ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018

 

Dimos2 Petroupolis

Dimos2 Petroupolis, Αρθρογράφος

123