Την ΠέμπτΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «50και ΕΛΛΑΣ»η 1η Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Τελετή Αποφοίτησης των συμμετεχόντων του προγράμματος «ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΚΟΣΜΟ» στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου μας.
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε από την οργάνωση «50και Ελλάς» και την COSMOTE σε συνεργασία με το Δήμο Πετρούπολης, ενώ στο συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα συμμετείχαν 140 κάτοικοι της πόλης μας.
   Στην τελετή αποφοίτησης παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Πετρούπολης, Βαγγέλης Σίμος και η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτική, Ανθή Ζορμπά.
   Στον χαιρετισμό που απεύθυνε ο Δήμαρχος τόνισε πως ο Δήμος είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που χάρη στη συνεργασία του με την «50και Ελλάς» πάνω από 100 συμπολίτες μας συμμετείχαν σε ένα τέτοιο πρόγραμμα, αφού μέσα από αυτό μπορεί η μεγαλύτερη ηλικία να εξοικειωθεί και να ωφεληθεί από τη νέα τεχνολογία. Σημείωσε, ακόμη, πως μπορεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα να ολοκληρώθηκε, όμως, ο Δήμος βρίσκεται συνεχώς σε αναζήτηση αντίστοιχων
προγραμμάτων, που μπορούν να ωφελήσουν με οποιοδήποτε τρόπο τις μεγαλύτερες ηλικίες.
   Στην εκδήλωση οι συμμετέχοντες παρέλαβαν αποδεικτικά αποφοίτησης, ενώ υπήρξε και κλήρωση τάμπλετ.
                                                      Η Δημοτική Αρχή
                                                         02/03/2018


 

Dimos2 Petroupolis

Dimos2 Petroupolis, Αρθρογράφος

123